Select Page

Har din familie både mindre børn og en familiehund, så kan alt det med at lufte hund og andre gøremål gøres meget nemmere. Hunde er sjældent forfærdeligt krævende, men nogle er. Nogle hunde vil simpelthen kradse på døren, indtil nogle lukker dem ud – dette kan ske, selvom man næsten lige har været ude med hunden.

Ovenstående eksempel kan undgås ved at give din hund lidt ekstra frihed. Det kan ganske nemt opnås med noget så simpelt som en hundelem. En hundelem, der fører ud til et indhegnet område i fx baghaven, kan gøre meget for alle parter involveret.

En hundelem i døren

Ved at anskaffe sig en hundelem til døren, der fører ud i haven, får din hund pludselig en meget større mulighed for at kunne lufte sig selv. Der findes en overvældende lang række af forskellige slags hundelemme. Der er nogle, der er store – disse er selvfølgelig oplagte til store hunde, da de har brug for plads til at kunne komme igennem hundelemmen uden at føle sig klaustrofobiske eller skulle mase sig igennem. Der findes nogle mindre hundelemme og endda nogle, der mere minder om kattelemme. Sørg for en ordentlig størrelse, da små hunde ikke vil kunne skubbe en stor lem op, og store hunde ikke vil kunne klemme sig igennem. Læs mere på hundelem.dk, hvis du er i tvivl.

Til dem der gerne vil have sikkerheden med sig, men også vil have en hundelem til fri afbenyttelse, er der skam masser muligheder. Der findes nogle hundelemme med lås på. Én af nøglerne sættes i hundens halsbånd og skaber forbindelse, så døren kun låses op, når hunden nærmer sig. Dette er rigtig smart specielt hvis man har en stor hund – og dermed en stor hundelem. Her vil det være oplagt at få en hundelem med en automatisk lås på, så I ikke pludselig får uventede gæster.