Select Page

Der er mange mennesker, der motionerer ved at bruge maskinerne inde i et fitnesscenter eller ved at træne indenfor derhjemme, og det er faktisk lidt ærgerligt. Vi har en stor og smuk verden, hvor man kan træne, samtidig med at man kan nyde naturen. Hvorfor ikke tage motionen med udenfor? Find inspiration til kost og motion hos allsports.dk og ellers så se med herunder.

I haven

Mange af de ting, du kan træne indenfor derhjemme, kan du også træne udenfor. Hvis du er typen, der laver yoga eller styrketræning, kan du sagtens tage yogamåtten og håndvægtene med udenfor. Det er selvfølgelig ikke helt optimalt, hvis det regner, men det kan være super hyggeligt alligevel, hvis du kan træne i ly af et halvtag. Det kan være super rart at træne i haven, da man kan køle lidt mere ned end indenfor, så man ikke sveder lige så voldsomt. Samtidig får man en masse frisk luft og ilt til hjernen, så man kan holde sit fokus.

afslapning

I nærområdet

Det kan også være en rigtig god idé at dyrke motion udenfor i dit nærområde. Verden har meget at byde på, så hvis du tager en løbetur, en gåtur eller en cykeltur i dit nærområde, kan du måske finde nye ting og oplevelser tæt på dig, som du ikke anede eksisterede. Du behøver ikke at løbe et maraton. Man hører tit, at man bare lige skal have pulsen oppe i en halv time hver dag, og så gør du allerede der en stor tjeneste for din krop og dit sind. Men oplevelsen af motion bliver kun bedre, når man motionerer udenfor i frisk luft under solskin og blå himmel. Det føles simpelthen bare skønt, når man er omgivet af smuk, grøn natur.

En skøn måde at komme i form på

Udendørs træning er en dejlig måde at komme i form på. Du kan gøre det udenfor, uanset om du er til cykling, løb, styrketræning eller yoga. Der er mange muligheder, så længe du er villig til at afprøve dem. Du kan finde en masse inspiration online til forskellige øvelser, du kan lave udendørs, samt lignende guides, så du ikke står på helt bar bund, når du starter.