Select Page

Har dig og din familie besluttet at forøge familien med en Cocker Spaniel? Det er dejligt, men det kræver også noget af jer. Der vil være et ansvar, som I skal tage på jer. Købet af hund er dejligt. Man siger jo også, at hunden er menneskets bedste ven. Dog vil det altid være en super god idé at læse op om hunderacen inden. På den måde har I helt styr på hundens behov og krav. Det vil give den bedste start for hunden. Den skal nemlig føle sig tryg og hjemme hos jer. Det vil give jer det bedste forhold mellem ejer og hund.

En Cocker Spaniels personlighed

Den rare og hjertevarme Cocker Spaniel er en familiehund. Den er perfekt til en familie. Den har et overbærende sind, hvilket er super til en børnefamilie. Udover at være en perfekt familiehund, er den også utrolig god til at hjælpe og er tålmodig. Når I får jer en Cocker Spaniel er det bedst at have den i hele dens levetid. Den har det bedst ved samme familie, så derfor er det også bedst at beholde den i al dens tid. Det skal I være klar på. Så hvis I som familie kunne tænke jer en rolig og rar hund, så er en Cocker Spaniel perfekt for jer.

Anbefalet kost og legetøj

Når I skal have hunden hjem, skal I have det bedste kost og legetøj klar til den. Det vigtigste omkring foder er, at du finder hundefoder, som passer til dens alder. Som hvalp har den brug for hvalpefoder i høj kvalitet. Som voksen skal den have foder af rene råvarer. Det er vigtigt at have for øje, så den får den bedste kost for den. Det hjælper også med racens udvikling. I forhold til legetøj, vil det være super godt med bamser og legetøj med lyde. Det vil også være godt som belønning til træning. Når du træner den, vil det måske blive voldsomt med godbidder som belønning hver gang. Derfor kan legetøj være et godt alternativ en gang imellem. Selvom du selvfølgelig ikke skal glemme godbidderne som belønning.

Giv din hund tryghed og kærlighed

Når hunden ankommer, skal I som familie fra start give den en masse kærlighed og tryghed. Derfor er det også en rigtig god idé at have en hyggelig hundekurv klar. Det vil give den et trygt sovested, hvor den føler sig velkommen. I skal også huske at klappe den og lege med den, så den føler sig velkommen blandt jer også. Hvis jeres hund føler sig tryg, vil den også være glad I jeres selskab. Derfor er det rigtig vigtigt med kærlighed og tryghed. Ved at have læst op på racen på forhånd, har I et godt grundlag til ankomsten af jeres nye Cocker Spaniel. Så er det bare at nyde hinandens selskab. Det handler om at få et rigtig godt forhold til hinanden, så hunden kan blive en naturlig del af familien.