Select Page

Design og mode spiller en rigtig stor rolle hos mange af os. Hos nogle dikterer disse ting endda, hvordan der ser ud i deres hjem. Men det vigtigste er altså, hvad du er til. Nogle kan lide et retro look, andre kan lide alt, der er moderne. Så er der også dem, der kan lide lidt af hvert. Men når man holder sig til det, man rent faktisk kan lide, bliver man altså bare mest glad.

indretning

Du kan sætte et personligt præg på hus såvel som have

Når man har eget hus og have, vil rigtig mange gerne indrette det efter egen smag. Dette gælder både huset og haven. I haven kan det for eksempel være græsplænen, blomsterbede, træer, havemøbler og en masse andet. Find inspiration til hus og have her. Selvom vi typisk ikke bruger meget tid i haven, når sommeren er forbi, er det stadig rart, at der er pænt. Derfor er der mange, der holder haven pæn hele året. Dog er det huset, der spiller den største rolle hos de fleste.

Når det kommer til dit hus, er der mange muligheder for at sætte sit eget præg. Det, der er mest synligt, er indretningen. Og her er der mange ting, der spiller ind. Kunst, inventar, planter og blomster, lamper og meget, meget mere. Alle disse ting er nemlig noget, du selv vælger. Og det betyder netop, at det hele er efter dit hoved. Om du så er til pink sofaer eller måske mere er til en japansk indretningsstil. Det er bare med at gøre det, man kan lide.

køkken og bord

Når du holder dig til det, du kan lide, bliver du meget gladere i længden

Når alt er på plads, er det fantastisk. Så er det nemlig bare med at nyde, at man bor i et hus, man er tilfreds med. Det kan man ikke rigtigt, hvis man holder sig til de ting, der er på mode i stedet for de ting, man selv kan lide. For det er bare svært at føle sig glad og tilfreds, når tingene ikke er, som man i virkeligheden gerne vil. 

At føle sig glad i sit eget hjem, er naturligvis en vigtig ting. For vi bruger jo alle sammen meget tid i hjemmet. Nogle skal bare have et stort fjernsyn og en god sofa. Andre vil gerne have, at alt er nydeligt. Hvis du bare husker, at det hele skal være efter dit hoved i dit hjem, skal du nok blive tilfreds.