Select Page

Hvis du er ejer af en hund og har brug for en måde at gøre livet lidt lettere på, så læser du med det rette sted. Løsningen er en hundelem. Det lyder meget simpelt, og det er det egentlig også, men det vil med garanti gøre din hverdag en del nemmere. Læs med herunder, og find ud af, hvorfor en hundelem er den rette løsning for dig og alle hundeejere.

Fordelene ved at have en hundelem

Der er mange fordele ved at installere en hundelem. Den første fordel er ret indlysende. Det er selvfølgelig, at det gør din hunds toiletbesøg en del nemmere. Når den kan mærke, at den har brug for at få tømt blæren, så kan den selv gå ud for at ordne det i haven eller i hundegården.

Ikke nok med, at det bliver lettere for hunden. Det bliver også lettere for dig. En hund kan ikke kommunikere på samme måde som vi mennesker, og det kan derfor nogle gange være svært at vide, hvornår den skal på toilettet. Hvis du anskaffer dig en hundelem, bliver du fri for at forsøge at skulle aflæse din hund, og du slipper tilmed også for at rejse dig, hver gang du har mistanke om, at din hund skal på toilet.

Derudover kan din hund frit bestemme, om den vil lege ude eller inde. Den er igen fri for at forsøge at forklare på hundesprog, at den vil ud at lege. I forlængelse af dette bliver det også sjovere for den at være alene, da den får en del mere frihed til at bestemme, hvor den vil være.

Alt i alt er der altså så mange fordele ved at have en hundelem, at du bør overveje at anskaffe dig en.

Overvej dit valg af hundelem

Der findes mange forskellige typer af hundelemme, og det er derfor nødvendigt at overveje, hvilken type hundelem du ønsker. Først og fremmest giver det sig selv, at hundelemmens størrelse skal passe til din hunds størrelse. Hvis du har en lille hund, skal hundelemmen passe dertil, og hvis du har en stor hund, skal der være plads til, at den kan komme igennem.

Der findes også forskellige låsesystemer til hundelemme. Der findes både hundelemme med chip, med magnet og elektroniske hundelemme. Find ud af, hvad du finder mest sikkert, og tag en beslutning derudfra.

Sørg for, at du har hundesikret din have

Når du anskaffer dig en hundelem, er det selvfølgelig vigtigt at tænke over, at din have eller hundegård skal sikres. Det vil sige, at har du eksempelvis en have, hvor der er hul i hækken eller lignende, og din hund dermed nemt kan slippe ud, så er det ekstra vigtigt at få sat noget hegn op, så din hund ikke løber væk. Det er især vigtigt, hvis du anskaffer dig en hundelem, da din hund dermed ikke altid vil være under opsyn, når den befinder sig ude i haven.