Select Page

Elsker du at løse gåder og mysterier? Hvis ja, så find din indre Sherlock Holmes frem og besøg et mystery room København. Et mystery room er en del af det verdensomspændende fænomen Escape room, hvor du i tidsrejsende og gådefulde rammer, kommer til at løse spændende mysterier sammen med venner, familie eller kollegaer. 

Bryd fri af hverdagens trummerum 

Bryd fri af hverdagens trummerum og forstærk fællesskabsfølelsen med en tur i mystery room København. Her kan du sammen med dine venner, familie eller kollegaer løse gådefulde mysterier i rammer, der bryder med en hver hverdagsfølelse. Et mystery room kan også fungere som et festligt indslag til en fest, eller som en måde at skabe bedre sammenhold på i firmaer, familier eller blandt venner.

I et mystery room er der tid og rammer til at lege, og til at arbejde sammen som et hold af detektiver alt imens I løser mysterier og skaber sammenhold. Et besøg i et mystery room er mere end bare end tilbagelænet oplevelse. Det er et interaktivt univers, hvor I som gruppe er med til at skabe oplevelsens handlingsforløb sammen. 

Mysterier

Mystery room 

Et mystery room er et eventyrligt rum, som emmer at mysterier fra start til slut. Er der taget hånd om helhedsoplevelsen, vil du, når du ankommer bydes velkommen af udklædt personale, der straks vil guide dig ind i et univers af mysterier. Der findes for eksempel mystisk inspirerede rum i form af Da Vinci, Sherlock Holmes eller Houdini.

Det kræver tankevirksomhed, kreativitet og samarbejde at klare jer igennem opgaverne. Så glem alt om at læne dig tilbage i biografstolen, og at lade hele forestillingen udspille sig uden dig. For du er hovedpersonen, og sammen med dit hold skal I skabe fortællingen i et væld af overraskelser. Som hold skal I sammen på en mission, for at finde nøglen til at løse mysteriet med og exitkoden til gåderummet. 

Når I bliver lukket inde i et mystery room, er det vigtigt, at I ikke er for mange. Hvis I er for mange, vil I let komme til at opleve, at nogen af jer bliver ladt tilbage som tilskuer, hvilket vil ødelægge oplevelsen og følelsen af fællesskab og sammenhold. Der skal nemlig være tid og opgaver alle, imens I løser mysterier. Husk at flere hovedet tænker bedre end et, hvilket I får brug for, hvis I skal løse mysteriet, inden tiden render ud. 

Fingeraftryk

Mobile mystery rooms 

Som en del af konceptet Escape rooms, finders der er også muligheder for at få et mobilt mystery room ud til jer, hvis I for eksempel skal holde fest, børnefødselsdag eller bare have det sjovt på en lidt anderledes måde, end hvad vi traditionelt forbinder med underholdning. Det mobile mystery room har samme formål som det stationære – nemlig at give dig en aktiv og underholdende oplevelse i mystiske rammer, der lader fantasien få frit løb.