Select Page

Det er sjældent, at man er tilfreds med sit naturlige hår. Nogen har tyndere hår end andre, nogen har krøller, mens andre har glat hår. Det er kvaliteter ved vores hår, vi ikke kan kontrollere, men med hjælp fra frisører og diverse hårprodukter, kan man få næsten lige det hår, man ønsker sig. 

Nogen går og drømmer om langt, fyldigt hår, der dækker hele ryggen, men det er ikke alle, der kan opnå dette. Ens hår kan nå en vis længde, før det stopper med at gro, dette gælder for de fleste. Men med hårextensions, kan man få lige den længde, man drømmer om.

Hårtørring

Hvad er hårextensions?

Hårextensions kan være ægte eller syntetisk hår, som kan sættes i med clips, men de kan også syes eller limes fast. De er med til at skabe længe og fylde i håret, og man kan selv påsætte dem derhjemme, eller få en frisør til at gøre det. 

Mange foretrækker extensions med ægte hår, da det syntetiske hår er svære at få til at se naturligt ud. Frisører bruger primært kun ægte hår, derfor kan prisen godt virke dyr, men frisører har også mulighederne for at sy eller lime extensions i, som sjældent er en mulighed derhjemme.

Vælg kvalitet for et naturligt udseende

Når man vælger kvalitets extensions, så vælger man ægte hår, men man vælger også hår, der er blevet plejet med de bedste produkter for at få det bedste resultat. Det kan nemt så klodset ud, hvis man vælger extensions, der ikke passer til ens hårfarve eller hårtype. 

Det kan også være svært selv at bruge clip-in extensions, og det kan bidrage til en endnu mere ucharmerende hårpragt. Når man vælger kvalitets extensions, kan en del af kvaliteten være valget om at få en frisør til at gøre det, fremfor en selv eller en veninde. Når man vælger en dygtig frisør, sikrer man sig et naturligt og flot resultat i første forsøg.

Langt hår

Efter extensions

Efter man har fået sine extensions i, skal man også passe og pleje dem. Der er en hel række af ting, man kan gøre for at sørge for, at ens extensions forbliver i god stand så længe som muligt. Man kan undgå filtring ved at gå i seng med fletning eller hestehale. Man kan undgå at håret ”springer” ved kun at børste det, når det er helt tørt eller helt vådt. Og listen fortsætter.

Men efter man har fået sine extensions i, skal man også huske at nyde dem. Der er en masse pleje og frisørbesøg indblandet, men man opnår en ny selvtillid og glæde ved sit hår. Og hvis man har lyst til at krølle eller flade det, kan man sagtens gøre det, man skal bare huske at varmebeskytte sit hår.