Select Page

Enhver husejer frygter, at dagen skal komme, hvor man opdager skadedyr i huset eller på grunden. Det er bestemt ikke noget, som man ønsker at opdage. Det sker dog for lidt flere, end man lige regner med. Du skal altid tage hånd om det med det samme, så du kan komme af med de skadedyr som plager dig.

Skadedyr dækker over meget

De fleste forbinder ordet skadedyr med rotter. Det er nok også enhver husejers værste mareridt. Skadedyr dækker dog over mange forskellige dyr og insekter, som man måske ikke have tænkt over. Der er nemlig en del dyr som kan skade dit hus eller din grund. 

Skadedyr dækker nemlig også over alt fra myrer til borebiller og andre mindre insekter. Mange vil normalt ikke tænke videre over myrer i haven, men de kan desværre hurtigt komme ind i huset, og det kan give problemer. 

Du kan heldigvis få hjælp til at bekæmpe de forskellige skadedyr, og hos Den Røde Myre kan du også se, hvilke skadedyr de kan hjælpe netop dig med. Så kan du nemlig passe på dit hjem.

Få styr på dine skadedyr

Det er altid en god idé som husejer at orientere sig omkring, hvilke skadedyr der findes i Danmark. Du kender nok til rotter, borebiller og væggelus, men hvad med resten? 

Sørg derfor for, at du er klar over, hvilke insekter som er vigtige at holde øje med, og så kan du tage en tur rundt i haven og huset for at kigge efter. 

Pas på huset 

Visse skadedyr kan give problemer i haven eller på terrassen, og andre kan skade dit hus. Hvis først man har opdaget en rotte udenfor huset, så kan der altså også være chance for, at de vil forsøge at bevæge sig ind. 

Det gælder også for mange andre skadedyr. Du kan altid så nyt græs, hvis en bille skulle ødelægge det, men dit hus kan du ikke blot så et nyt af. Du skal derfor tage de forholdsregler og kontakte den nødvendige hjælp, hvis du opdager visse skadedyr på din grund. 

Du bør også kontakte din forsikring, da de ofte kan hjælpe dig med at dække alle eller nogle af regningerne for visse skadedyr, eller blot fortælle dig, hvordan du skal forholde dig til situationen. 

Tag hånd om det hurtigt

Der er som sagt chance for, at hvis der først er skadedyr udenfor, så kan de også finde deres vej ind i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at man tager hånd om det med det samme. 

Hjælp til bekæmpelse af skadedyr er ikke et opkald, som man venter til næste uge med at tage. Det bør man altid tage så af så snart, at man har mulighed for det. 

Skadedyr kan nemlig sænke værdien af dit hus drastisk, og visse skadedyr kan også gøre det helt umuligt at sælge huset i fremtiden. Dertil kan visse insekter også skade husets træværk, som kan komme til at koste rigtig mange penge at reparere.