Select Page

Når man er en stor familie, så er det klart, at man også har brug for meget plads. Hvis der ikke er nok kvadratmeter at bevæge sig rundt på, så kan man godt komme til at føle, at man slet ikke har noget privatliv. Det er bare skønt, når der f.eks. også er plads til, at der kan komme gæster på besøg, uden at det er et problem. Når børnene bliver ældre, så vil de måske også gerne holde fester, og der skal huset rumme plads til alle. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det måske er en god idé at investere i et 2 plans hus, hvis man er en stor familie.

hvidt hus

En fornuftig opdeling

Det smarte ved 2 plans huse er blandt andet, at man nemt kan dele huset op på en måde, der giver mening. Børnene kan f.eks. synes, at det er rart at være lidt væk fra deres forældre – specielt når de bliver ældre. På den måde kan man have børneværelser tæt på forældrene for de små børn, og børneværelser lidt længere væk for de ældre. Der er bare nogle rigtig gode muligheder for en god opdeling med et 2 plans hus, så der er plads til alle.

Når der skal festes

Når børnene bliver ældre (hvis de ikke allerede er det), så er det helt naturligt, at de begynder at finde interesse for f.eks. fest. Hvis de skal holde fest, så kan det igen være en fordel, at huset er delt i to. Det kan være, at de kan holde en fest i en stue nedenunder, mens I kan være lukket af i et rum ovenpå, mens I stadig er så tæt på, at jeres børn nemt kan få fat på jer, hvis der skulle ske noget.

Plads er praktisk

Livet bliver bare nemmere, når man har mere plads. Det giver bare én flere muligheder. Hvis man er barn, så er man sikkert også meget interesseret i at have sit eget værelse. Man har brug for privatliv, og det begynder man specielt at få, når man begynder at blive teenager. Når man er teenager, så gennemgår man mange følelser, og man har mange hormoner i kroppen. Derfor kan man godt have brug for at have muligheden for at lukke en dør. Der er større sandsynlighed for, at der er flere værelser, hvis I vælger et 2 plans hus.

Skal I selv designe?

Hvis I gerne vil skabe jeres absolutte drømmebolig, så kan det selvfølgelig være en idé, at I selv er med til at designe huset. Det kan man sagtens gøre i samarbejde med nogle professionelle inde for faget, der kan fortælle dig, hvad der er muligt og gøre, og som måske også kan komme med gode fagråd med på vejen. En fagperson kan nogle gange se nogle muligheder, som man ikke selv havde tænkt over. Hvis I selv designer jeres hus, så har I virkelig muligheden for at sætte et personligt præg på et smukt 2 plans hus med masser af plads til alle.