Select Page

Ferie i Danmark er en enormt hyggelig ting at gøre, men mange har travlt med at skulle sydpå til varme og pools. Det er dog en skam, da der er en masse muligheder for at lave sjove og mindeværdige ting i vores lille land. Det gælder uanset, om du er på ferie i Danmark som par, med nogle venner eller med familien. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, så læs videre her og bliv inspireret af disse 3 lidt anderledes bud på sjove aktiviteter, du kan lave i Danmark.

kreativ bøtte med pensler

Find din indre detektiv frem, og oplev et mordmysterie 

Vejret er ikke altid til at regne med i Danmark, men det skal slet ikke ødelægge jeres feriehygge. I stedet kan I tage af sted og opleve et vaskeægte mordmysterie. Det vil oftest foregå indenfor, hvor stemningen virkelig kan blive bygget intenst op.

Der findes flere forskellige mordmysterier, som I kan give jer hen til. I kan opleve det som en teaterform, mordmysterier – hvor I selv har roller og er en del af det, eller mordmysterie som teambuilding. Disse er blot nogle af de mest populære muligheder, som I kan opleve i Danmark. Det er en helt igennem spændende oplevelse, som I vil kunne se tilbage på med smil.

Opdag din kreative side

Der er mange voksne, som glemmer alt om deres kreative side i takt med, at de vokser op, men i ferien har du tid til at udforske den side af dig selv. Det betyder ingenting, hvorvidt du er god til det eller ej. Det handler bare om, at du giver dig hen til det. Kreativitet behøver ikke være at tegne og male. Du kan forsøge dig med alt fra skriverier til at kreere et produkt, der vil minde dig om din ferie i Danmark.

naturskov

Tag på skovbingo i den fantastiske danske natur

Der er mange, som overser den vidunderlige danske natur, for vi har ofte for travlt i vores hverdag til lige at kigge op, trække vejret og nyde det. Derfor er en oplagt aktivitet på ferien i Danmark Skovbingo. Det er også enormt billigt, for alt I skal bruge er et papir, hvor I noterer, tegner eller printer billeder af ting, I kan støde på i naturen, som en bingoplade. I kan vælge at fokusere på dyr, planter og andre ting i et bestemt område som eksempelvis den frodige danske skov eller på stranden. 

Det er en aktivitet, som særligt er et hit hos børn, og en god måde at få dem væk fra skærme, men de er ikke de eneste, som kan nyde godt af det. Alle kan have brug for luft, og I kunne jo vædde om en middag til den, der får bingo først.